Näringsliv

Arbetet med formgivning kommer intuitivt när man använder WordPress. Populariteten har till stor del sin förklaring i färdigskrivna teman och den lätta installationsprocessen. I och med att man kan undvika att bruka FTP klienter går det fort att sätta in i arbetet.

Stabilitet, läcker design, eller båda?

För att snabbt utveckla en hemsida är WordPress ett bra val, och de flesta teman som finns att tanka hem är mycket bra när det kommer till hastighet och har en källkod som är öppen! För 20-100 kronor kan man köpa teman med fler möjligheter jämfört med gratisvarianterna. För att underlätta för de som surfar med hjälp av en mobiltelefon bör man använda ett responsivt tema. Fler kontakter och bättre effekt kan nås med hjälp av ordentlig synlighet på webben. Marketing på nätet har därmed blivit allt viktigare. Omedelbar men på samma gång långsiktig exponering nås genom användning av optimering mot sökmotorer tillsammans med kampanjer av olika slag.

Vad kan plugins göra för dig?

En viktig komponent i WordPress är systemets insticksprogram. I stort sett är detta innehållssystem ett ramverk som efter hand vidarebyggs med prestanda efter användarens ändamål. Systemet är open source, och därför får även privata användare förändra eller bygga plugins. Insticksprogram gör så att användaren inte nödvändigtvis behöver besitta programmeringskunskaper för att utveckla hemsidor.

Törstar du fortfarande efter att lära dig mer? Då finns den här webbsidan för dig, helt gratis kan du läsa mycket mer om WordPress och kringliggande ämnen!